Sunday, December 17, 2006

Joulu tulee – Olenko valmis?


Haave: kynttilänvaloa, hiljaisuutta

tunnelmallista musiikkia ja latautumista tulevaan vuoteen

Arkipäivää:

Takana useita joulujuhlia – järjestelyineen. Iloista joulumieltä saa, kun sitä itse jakaa

Kiitos MS-yhdistyksen avainteatterille ”Jouluevankeliumin sanoma” rauhoitti vanhat ja nuoret CP-yhdistyksen joulujuhlassa Katariinan koululla. Invalidiyhdistyksen puurojuhlan,

Kaarinan Kuusistossa, tunnelman loi Leilan puuropuhe ja Tepan säestämät joululaulut.

Kynnyksen joulujuhlan huippu oli Ollin saama risukimppu halausten kera ja Jukka ja Riku toimivat loistavina pukkeina. Ystävien kanssa oli ihanaa jakaa jouluateria.

Tällä viikolla viimeiset Invalidiliiton kokoukset pitivät Helsingissä kolme päivää. Onneksi oli aikaa myös viettää hetki yhdessä ja toivottaa sekä työntekijöille ja luottamusmiesystäville hyvää joulunaikaa.

YK:ssa hyväksytty Vammaisten Oikeuksien sopimus tuotti tunteen onnistumisesta. Työtä on paljon edessä meilläkin täällä suomessakin, mutta valtiolliset delegaatiot ja ennen kaikkea vammaisjärjestöjen panos kautta maiden ansaitsee suuren kiitoksen tehdystä työstä sopimuksen aikaansaamisesta.

Sunnuntain kruunasi matka Vihtiin Tiinan ja Jukan kyydissä pääsin tapaamaan Belleä ja kahdeksaa muuta ihanaa pientä koiranpentua. On se ihme, miten hiljaa lähes 20 henkilöä voi olla ja tuijottaa päällekkäin nukkuvia koiranpentuja. Monen perheen paras joululahja on tuo 300 – 400 grammaa painava pieni sydänkäpy. Tunti kopan ääressä kului nopeasti – Tule pian kotiin. Odotamme täällä kaikki Tiinan ja Jukan kanssa.

….Olen valmis Tervetuloa Joulu!

1 comment:

Unknown said...

Terveisiä Sadulle Toy Fox Terrier Kennelistä - Hyvää Joulua!